Medijiem, Produkti

Uzņēmums Lotos Pharma pirms nepilniem diviem gadiem atklāja jaunu ražotni Mārupē, kas atbilst labas ražošanas prakses standartiem. To apliecina iegūtais Labas ražošanas prakses (Codex GMP — Codex Good Manufacturing Practice) sertifikāts, kas nozīmē, ka uzņēmums ir sakārtojis ražošanas procesu atbilstoši starptautiski atzītiem standartiem.

Šogad, pilnveidojot uzņēmuma darbību un ieviešot jaunas tehnoloģijas, maijā tika pievienots jauns kvalitātes sertifikāts ISO 22000. Tas ļauj ražot inovatīvus produktus, kas atbilst augstākajiem kvalitātes un drošības standartiem, kā arī paver plašākas eksporta iespējas Austrumu reģiona valstīs, kā, piemēram, Singapūrā un Vjetnamā, kur atzīst šo sertifikātu.

Lotos Pharma vadītājs Kaspars Ivanovs uzsver: “Lai attīstītos, ir jāinvestē gan zināšanās, gan tehnoloģijās. Sadarbībā ar valsts attīstības finanšu institūciju ALTUM un uzņēmuma pašu kapitāla atbalstu 2020. gadā kopējās investīcijas attīstībā ir plānotas 420 000 eiro apmērā. Esam sākuši paplašināt noliktavas un ražošanas telpas, kā arī drīzumā tiks ieviestas jaunas tehnoloģijas un iegādātas modernas ražošanas iekārtas. Aktīvi strādājam pie jaunu produktu izstrādes eksporta tirgiem, sevišķi, sirds un elpceļu veselībai.”

        

Dalīties